Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Viclondonban-süketeknek

Haragszom egy kicsit a kozmondasokra... Csak egy kicsit. Epp csak annyira amennyire kurvaanyazunk ha megbasz az aram. Nem az elektromossag nyult hozzank ovatlanul, mi voltunk azok...de akkor is. Epp igy mukodik ez az emberek es a kozmondasok viszonya. Meggondolatlan hasznalat eseten jol beledvag , aztan johet az anyazas. Legyunk konkretak. A podcast ( www.viclondonban.podomatic.com) 12.epizodjanal irtam par mocskos kis sort Amy Whinehouse halalaval viccelodve, mire jott a hulye puffogas hogy : Halottrol jot vagy semmit. Had ne ismeteljem az akkori vitat... maradjunk annyiban hogy a szolasmondasokat keretik atfontolni... (Hitlerrol jot vagy semmit?) Hatalmas cerkamrol viccelodve kaptam neha: Amelyik kutya ugat, az nem harap! ( Massz csak at a keritesen a habzo szajjal ugato harcikutyahoz!) A sor vegtelen... Tudom. Nem kozmondas a hibas. Engem is az vett ra a podcast mellett az irasra, hisz azt mondtam magamnak: "-A kezed is jarjon, ne csak a szad!"

Friss topikok

  • viclondonban: Orulok ha ertekeled... Ezeken a koszos senkihazikon nem kell szepiteni:-) (2011.08.09. 20:37) Londoni allatok

Nyilvanos eroticacica

2011.09.05. 14:18 viclondonban

Hoppa, pucer csajok vonaglanak a falamon. Nna nem ríl lájf, csak az arckonyvem falan. Nehany kep amolyan erotikusvonaglos jellegtelenseggel.
Perszehogy rakozelitettem a puncira meg a csocsre... paff. A felbontas rosszabb mint az okozott verkeringestobblet a peniszemben, vagyis maradt a hemo a buksimban.
Azon gondolkodom vajon mire is jo egy ilyen nyilvanos erotikus rendezveny/hakni/fellepes...
Ugye HA felizgat akkor azert gaz. Ott alsz egy csomo gusztustalan nyomi kozott (akik persze probalnak telefonnal filmezni)  ...szoval egyik eset hogy gagyaban a csontos kukival dorgolozol idegen pasikhoz...
Vagy HA nem szalad ver a futykosbe, akkor meg minek is?!
Lehet most "szakmabeli" aszondja, hogy tanulni lehet belole, vagy kesobbi maszturbalashoz ad fantaziakepeket. Meg olyat is hallottam hogy valaki otthon az asszonyt gyomoszoli lehunyt szemmel visszaemlekezve a halmaji diszko koszos dobogojan latott vibratorshowra.
Lehet hogy butasagot gondolok, de talan kizarolag csak a szinpadi cica elvezi a bulit. (Na meg a nyomi pubik, de azok meg nem szamitanak)
Ertem en hogy a diszkotulajnak jobban kell az ilyen buli mint egy enekes vagy muzsikus, de a kozonsegnek is jobb az ejszakaja egy helyszinen kiverhetetleg erekcioval?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://viclondonban.blog.hu/api/trackback/id/tr683204175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása