Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Viclondonban-süketeknek

Haragszom egy kicsit a kozmondasokra... Csak egy kicsit. Epp csak annyira amennyire kurvaanyazunk ha megbasz az aram. Nem az elektromossag nyult hozzank ovatlanul, mi voltunk azok...de akkor is. Epp igy mukodik ez az emberek es a kozmondasok viszonya. Meggondolatlan hasznalat eseten jol beledvag , aztan johet az anyazas. Legyunk konkretak. A podcast ( www.viclondonban.podomatic.com) 12.epizodjanal irtam par mocskos kis sort Amy Whinehouse halalaval viccelodve, mire jott a hulye puffogas hogy : Halottrol jot vagy semmit. Had ne ismeteljem az akkori vitat... maradjunk annyiban hogy a szolasmondasokat keretik atfontolni... (Hitlerrol jot vagy semmit?) Hatalmas cerkamrol viccelodve kaptam neha: Amelyik kutya ugat, az nem harap! ( Massz csak at a keritesen a habzo szajjal ugato harcikutyahoz!) A sor vegtelen... Tudom. Nem kozmondas a hibas. Engem is az vett ra a podcast mellett az irasra, hisz azt mondtam magamnak: "-A kezed is jarjon, ne csak a szad!"

Friss topikok

  • viclondonban: Orulok ha ertekeled... Ezeken a koszos senkihazikon nem kell szepiteni:-) (2011.08.09. 20:37) Londoni allatok

AngolOKossag!?

2011.08.14. 10:48 viclondonban

Emlekezzunk csak az osztalycsínokra. Ha csak en voltam, vagy modjuk a Jablonkai Miki, akkor nagy volt a szivas ha elkapott az ofô. Ha mondjuk tenyleg durva volt a muvelet, akar ki is baszhattak a sulibol. Viszont ha ugyanazt a szelsoseges gaztettet az egesz osztaly egyutt csinalta? Akkor jott a nagybeszelgetes, de a kicsongetes utan ki lettek rohogve a tanarok. Megsem rughatjak ki a sulibol az egesz osztalyt!!?!!
Igy lehet meguszni!
Pontosan ez tortenik most Londonban is. Hatalmas szovegelesek... de kozben a huliganok szepen megusszak. Egyesevel es egyutt. Tizeneves gyerek csak ket polot hozott el a boltbol amit szetzuztak. Ket polot. A jelenlegi torveny szemeben nem kulonbozik az o tette egy szimpla sunyi kis bolti tolvaj tettetol.
Westminster polgarmestere arrol beszel hogy kirakjak a keruletbol azokat akik a fosztogatasba keveredtek. Kozben persze ott a szitu hogy torvenyileg nem tehet senkit sem hontalanna! (Itt meg a lalasfoglalot is vedi ez a torveny!)
A miniszterelnok menydorogve igergeti a torveny teljes erejet, kozben meg a szetvert shop tulajdonosa nezheti ahogy a birosagrol siman kisetal a kis kocsog... 32Font bunteteset pedig majd kifizeti a segelybol amit meg az adofizetok penzebol kap hetente... (kozottuk a shoptulajdonos adojabol is)
Hat nem erdekes?
Az itteni segelyen elo rohadek a kormanyt hibaztatja, azon nyavajog hogy bezarjak a fiatalok kozossegi hazait... hogy nincs munka.. Nincs kilatas a jovore.. Hogy cserben lettek hagyva. Hogy a zero szintjen elnek.
Most akkor mit mondjon az aki nem a zero, de a minusz szintjerol is megcsinalta... felepitette az eletet. Nem vagyok egyedul aki Londonba erkezve mindenfele segitseg nelkul kezdte. Angol nyelv nelkul minusz egy. Angliai munkatapasztalat nelkul minusz ketto. Segelyre nem vagy jogosult minusz harom. Nem ismered a rendszert minusz negy. Nincs hol laknod minusz ot. Nem kapsz enni ingyen senkitol minusz hat.. es igy tovabb.... De valahogy megis eletben maradunk, munkat vallalunk, tanulunk, fejlodunk... es eszunkbe se jut borongatni. Orulunk hogy itt lehetunk.
Akkor ezek mirol is sirnak?
Beszel angolul. Jogosult ingyenes oktatasokra... atkepzesre meg ugye segelyre. (Itt jegyzem meg hogy a segelyt itt nem dole -nak hivjak hanem benefitnek, ami ugye nagy kulombseg.)
Amikor feljon a vita hogy nincs munka es mar EVEK ota "kenytelen" otthon ulni mert nem talal munkat, nos ekkor kiderul hogy ugy erti OLYAN munka nincs amit elvallalna. !?!
Na de varjunk csak. Nem az van hogy itt a multik es mamutcegek vilagaban a letran IGENIS hogy vegig lehet maszni??! De. Csak epp a senkihazi tul buszke az aljanal kezdeni. A segelyert jelentkezni persze nem problema.
Olyan ez mint a kamerak ellen valo lazadozas, mondvan hogy oket ne monitorozza senki, kozben meg oda van a gyonyortol hogy milyen sokan kovetik ot a twitteren?! Tenyleg. Nem veszelyes hogy szinte eszrevetlenul lehet ma mar barkibol komoly tomegeket megszolito vezeto? Fura egy hatalom az.
Na de ugorjunk csak vissza a buszkeseghez, es a segelyen eleskodeshez.
Barki/barmi is legy TE most (kedves olvaso) emlekezz csak vissza mi szerettel volna lenni ugy 6-7osztalyos korodban?!
Csak mert itt a valaszok a kovetkezok voltak az osztalyteremben: Futballer, Moviestar like WillSmith, Famous Dancer, Modell, Dj, Idunno,Singer...

Senki sem akar normalis szakmat vagy tudomanyt tanulni. Senki sem akar muvesz lenni, csak hires. 

En annak idejen nyomozo akartam lenni vagy Ninja. A motivaciom pedig annyi volt hogy segitsek a raszorulokon. A Norbi : Anre de Lagardier akart lenni (es nem a hires mozisztar aki jatszotta a szerepet!!!) A batyam urhajos (hogy hozzon nekem HOLDport!) A Melinda kiralykisasszony vagy stewardess szeretett volna lenni. (mindket poziciot megszerezte)...

Most nem megyek bele a hiresse valas kulombozo ertekeibe/hazugsagaiba ... azt is ugorjuk at hogy a hamis peldakepek hogyan teszik tonkre a vilagot...

Amit inkabb megpenditenek (mint egy nagyon bogo hangszer hurjat: a csalodottsag).

Mert ezek a gyerekek sosem kapjak a magyar szulok valaszat "Amig nem megy a tanulas rovasara..."

Hanem biztatast es biztatast kapnak a hulyeseghez is. Csak mert a szulo is segghulye es nincs annyi agya hogy ertekelje a tanulast, es az agy fejlesztesenek elonyeit. A produktivitas hatterbe szorul a magabiztossag moge! Mert az am a lenyeg az angol iskolakban a confidence! Csak aztan a magabiztos gyerekek felnottkent jol pofara esnek, mert nem lett belole mozisztar mint willsmith, dj-nek mar nem kell egy ujabb majom, modellnek ronda vagy, tancolni sosem tudtal, enekeddel csak kinzod az emberiseget...

Szoval lesz egy rakas kis kocsog aki valahogy nem erte el az almat, es az uton sem mondta nekik senki hogy tanulj, fejlodj, okosodj es majd ha nem is jon be a csillivilli meg mindig lesz ezer lehetoseged a vilagban.

Lehet hogy ez csak Magyar/tulelo filozofia? Mindenesetre most van egy kis megrogyas... a fejvakargatas hasonlo mint 9/11 utan... kuldozgetik a kilakoltato leveleket  a fosztogatoknak , akik meg jol kitorlik a segguket a levellel. Ezer sebbol verzik a kultura es a moral jol megtepazott teste.... Lehet hogy kene egy ujabb tisztito ozonviz?

Hm. 

Meg ha valaki Noe modjara epit is egy barkat nekunk.... Mi lesz ha majd ott sem birjuk elviselni egymast?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://viclondonban.blog.hu/api/trackback/id/tr563152218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása