Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Viclondonban-süketeknek

Haragszom egy kicsit a kozmondasokra... Csak egy kicsit. Epp csak annyira amennyire kurvaanyazunk ha megbasz az aram. Nem az elektromossag nyult hozzank ovatlanul, mi voltunk azok...de akkor is. Epp igy mukodik ez az emberek es a kozmondasok viszonya. Meggondolatlan hasznalat eseten jol beledvag , aztan johet az anyazas. Legyunk konkretak. A podcast ( www.viclondonban.podomatic.com) 12.epizodjanal irtam par mocskos kis sort Amy Whinehouse halalaval viccelodve, mire jott a hulye puffogas hogy : Halottrol jot vagy semmit. Had ne ismeteljem az akkori vitat... maradjunk annyiban hogy a szolasmondasokat keretik atfontolni... (Hitlerrol jot vagy semmit?) Hatalmas cerkamrol viccelodve kaptam neha: Amelyik kutya ugat, az nem harap! ( Massz csak at a keritesen a habzo szajjal ugato harcikutyahoz!) A sor vegtelen... Tudom. Nem kozmondas a hibas. Engem is az vett ra a podcast mellett az irasra, hisz azt mondtam magamnak: "-A kezed is jarjon, ne csak a szad!"

Friss topikok

  • viclondonban: Orulok ha ertekeled... Ezeken a koszos senkihazikon nem kell szepiteni:-) (2011.08.09. 20:37) Londoni allatok

Londoni allatok

2011.08.09. 14:36 viclondonban

Londonba jonnel? Most gyere! Olcson talalsz szobat kiadot, foleg ha az egy shop felett van. Ha szakmad festo vagy barmifele epitoiparos, nem kell aggodnod a melo miatt (lesz itt lakasfelujjitas, meg uzletdekoracio) Laptopot Tv-t ne hozzal, olcson talalsz majd a Gumtree-n... foleg ha Tottenham kornyeki teruleti kodot adod meg a keresesnel.
Ha eddig ugy gondoltad a Feka csavo/csaj mind meno/cool/allat... A fekaknak jo a ritmuserzekuk, a csajok jol enekelnek a pasiknak nagy a fasza.... Nos. Ha eddig ezekkel a sztereotipiakkal csodaltad a feketeket, ha ugy voltal vele hogy kicsit minden feka Beyonce vagy Usher... Ha ugy voltal vele hogy a hires angol inteligencia...
Nos. Ebreszto! Szemeid Londonra vesd es kezd el megbecsulni, hogy ahol elsz ugyan vannak kocsogok, de mint latod kocsog mindenhol van. Kezdheted vegre megbecsulni, hogy Bartok es Kosutth nepe vagy! Iskolaba jarhatsz/jarhattal... S sok szarsag ellenere nem kerdeses hogy kulturaltabb a kozeg ahol elsz. Valoban van egy teherautora valo buta celeb meg valovilag es mizu.... De ha vegre most megnezed mi zajlik Shakespeare foldjen ra kell ebredned, hogy ideje kicsit hinni magadban es Magyarsagodban. Ideje lenne abbahagyni utanozni a "nyugatot" mert mint latod az is szaros! Legy kicsit buszke mar! Ideje lenne mar!
Kulonben meg itt Londonban van mar megoldas. Megtalaltam.
Mit is csinalunk akkor ha a vadallat lejon az erdobol es elkezdi fosztogatni a kamrat???

Rakunk ki egy kis kajat az erdoben. Ugyhivjuk eteto.
Ez kene ide is. Par hatalmas sopredeketeto! Hatalmas kontenerek Tottenham kornyeken tele laptoppal, cipovel,trainingruhaval,nagykepernyos tv-vel,telefonnal...stb. Csak amire ugy tunik nagyon NAGY szukseguk van... Idorol idore feltolteni az etetot es kesz.
Olcsobb lenne. Es a sopredek ott maradna.
Persze jol meg is mergezhetjuk az eteto tartalmat! Hazavitt TV-juket bekapcsolva sugarozhatnak nekik magyar celebszarhaziakat es magyarra leforditott/lenyult popzenet!

Na de komolyan. Legy buszke hogy Magyar vagy. Es tessek megmaradni annak. Had tanuljon TOLUNK a Vilag!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://viclondonban.blog.hu/api/trackback/id/tr1003137048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

katolnai 2011.08.09. 16:23:18

Kedves Vic!

Végre valaki, aki egyenesen megírja a dolgokat, nevén nevezi a bajkeverőket, és nem próbál mellébeszélni, mint pl. a "Tildy Kalandjai" nevű blog butuska libuskája ...

bátor hangnemedhez gratulálok, üdv katolnai

viclondonban · http://viclondonban.podomatic.com 2011.08.09. 20:37:12

Orulok ha ertekeled... Ezeken a koszos senkihazikon nem kell szepiteni:-)
süti beállítások módosítása