Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Viclondonban-süketeknek

Haragszom egy kicsit a kozmondasokra... Csak egy kicsit. Epp csak annyira amennyire kurvaanyazunk ha megbasz az aram. Nem az elektromossag nyult hozzank ovatlanul, mi voltunk azok...de akkor is. Epp igy mukodik ez az emberek es a kozmondasok viszonya. Meggondolatlan hasznalat eseten jol beledvag , aztan johet az anyazas. Legyunk konkretak. A podcast ( www.viclondonban.podomatic.com) 12.epizodjanal irtam par mocskos kis sort Amy Whinehouse halalaval viccelodve, mire jott a hulye puffogas hogy : Halottrol jot vagy semmit. Had ne ismeteljem az akkori vitat... maradjunk annyiban hogy a szolasmondasokat keretik atfontolni... (Hitlerrol jot vagy semmit?) Hatalmas cerkamrol viccelodve kaptam neha: Amelyik kutya ugat, az nem harap! ( Massz csak at a keritesen a habzo szajjal ugato harcikutyahoz!) A sor vegtelen... Tudom. Nem kozmondas a hibas. Engem is az vett ra a podcast mellett az irasra, hisz azt mondtam magamnak: "-A kezed is jarjon, ne csak a szad!"

Friss topikok

  • viclondonban: Orulok ha ertekeled... Ezeken a koszos senkihazikon nem kell szepiteni:-) (2011.08.09. 20:37) Londoni allatok

OraveczNora???

2011.08.18. 21:40 viclondonban

AVAGY VALASZ ORAVECZNORA "Hova kurvultok csajok" cimu irasara!

http://www.oravecznora.com/blog/191-hova-kurvultok-csajok.html
Mielott tovabbolvasod ezt az irast, kattints a linkre es olvasd VEGIG Nora irasat.
Utana gyere vissza, es erteni fogod mirol beszelek.
.................................................................................................................
Nos, oszinten szolva mikor eloszor lattam a linket Curtis Laszlo fotomuvesz baratomtol csak rakattintottam, beleolvastam az elso 15 sorba aztan ertekeltem is hogy "Ott a pont." Aztan kesobb meg hozzatettem hogy "Azert a Magyar frusztralo viszonyok is kozrejatszanak ebben...." vagy valami ilyesmi.

Aztan nem tudtam nem belemelyedni a temaba. Talaltam egy masik linket is, ami egy fickohoz vezetett aki nyert vagy masfel millio forintot s elhatarozta hogy ezt nem ertelmes celra kolti hanem elcsajozza es majd blogot ir belole hogy milyen hulye penzehesek a csajok...
Ezen is eloszor felizgultam hogy HIJJNYE DE JO OTLET, meg kene talalni ezt a fickot es megszolaltatni a Podcast-ban....
Aztan ahogy telt az atlagos angol napom homlokon csaptam magam, hogy FASZOM! Mar megint a faszom cliché hivatal! Vagyis TIPIKUS Magyar hiba, hogy a felszint megkapargatva allitunk valamit, ami alapbol igaznak hangzik es belegondolas nelkul csak siman elfogadjuk. Mar megint a nepmeseken nevelt nemzet naivitasa es bugyuta egyszerusitese: -A szegeny parasztlegeny a jo, a gazdag nemesur a rossz.

Na de akkor ugorjunk csak neki!

Talan a legpontosabb ha idezek, s aztan mutatom  mire gondolok:

"Talán azt gondolták, hogy azért kamuzzuk be az egészet, hogy ott legyenek velünk. Mert ők a nagy focisták. Hogy elhiggyék, mi mások vagyunk. A poén, hogy tényleg mások voltunk, pont tettünk rájuk. De ők ezt sohasem tudják majd felfogni. Az 1 mikrominiméter nagyságú focista agyuktól nem is várhatunk mást."

A szimpla peldaja hogy valaki kikeri maganak az altalanositast, de aztan o maga koveti el ezt a butasagot.


Mert altalanositani MINDIG butasag.

 
Barmily' hihetetlen de van kisfaszu feketeboru, ahogy van karatezni nem tudo japan, es tudok olyan nagymamat is aki nem tud sutni finomat.... de hogy temaban maradjunk; nem minden focista buta, ahogy nem minden szilikonmell tulajdonosa ribanc.

Tovabba nem minden Go-go tancos megy el kurni a vendeggel.. es igy tovabb.

Tarsadalmi,  emberi tanulsagokhoz ne egy oktalanul draga szorakozohelyen elcsipett mondatokat vegyunk alapul. Had ne en javasoljak helyeket merre talalni a kedves lanyokat es a "higgadtan gazdag" fiukat. (!?)

Ha szar a sex egy csajjal es dobod mert kulonben is budos volt a puncija, az nem azt jelenti hogy te CSAK a sexre mentel... Ha a sportkocsis ficko hazafuvarjat valasztod az ejszakai jarat helyett az nem penzehesseg,... had ne folytassam. Ha eddig nem ertetted mire gondolok, hiaba magyarazom tovabb.

Van egy olyan kodolas a nostenyeben, hogy az utodja biztonsaganak erdekeben az eros himet valasztja igy garantalva a felcseperedeshez szukseges javakat, bla, bla..  EZ OSI DOLOG, nem a kiskegyed vagy szanalomszingli magazin sorairol szedem!

Ezt a kodolast elnyomni, vagy tulzoan eloterbe hozni ostaba es karos a valodi ertekekre nezve (ahogyan karos a gin tonic is, amit a csajok ittak a Petofi setanyon) csak nem mindegy mennyire?!

Vannak kilengesek erre is, arra is. Van aki elfelejtette hogy a No helye a Ferfi mellett van... es a Ferfinek igenis kell hogy legyen valami a fejeben, zsebeben es a gatyajaban egyarant!(ez az amikor elnyomod a kodot, es fiusat jatszol)

...van aki extremhulye es bohocra operaltatja magat s a KOD az egyetlen amit kovet de kozben mar el is felejtette miert. Ott mar nem az utod a cel, csak a tuleles es az onigazolas.... EXTREM helyzetek mindig voltak vannak lesznek, ezt nem nagy dolog felfedezni! (Foleg egy olyan beteg orszagban mint Magyarorszag)
Engem epp ugy irrital a karrierista picsa mint a lehuzos proli.
Mindketto serult.
A karrierista elfelejti hogy az ero amit gyujtogetett, pusztan arra valo hogy O valaszthassa meg azt akiert eldob minden megszerzett hatalmat... hogy majd gyereketszuljon, vacsoratfozzon es tamogassa a Ferfit annak karrierjeben.
Mert ha tetszik, ha nem EZ AZ ELET RENDJE! Erre keszit fel minden tapasztalatszerzes.
Persze nemcsak a karrierista feledkezik meg az OSI KOD-rol. Ott van azok a holgyek is, akik megbutulva figyelmen kivul hagyjak a tenyeket az adott ficko kapcsan (pl. drogos=defektes spermaallomany, pias=agressziv csaladi kor....)

A cikk iroja az onallosagrol ir, en pedig a jozan esz hasznalatarol.(Majdnem ugyanaz, de..)
Nincs azzal baj ha hasznalja az ember a KOD-ot, es ugy valaszt ahogy az ertelmes is, nem csak meseszeru!
A penzehessegnel szerintem sokkal komolyabb problamak vannak ot a holgyeknel: Es ez pont az iro altal is elkovetett hibabol szarmazik; avagy az altalanositasbol kovetkezo: SZAR ARC SAG!

Elmegy a peterkem amikor a picsa altalanosit, es csak ugy atmegy szararcba...!

Az ott az igazi problema

Szólj hozzá!

Címkék: podcast viclondonban oravecznora

A bejegyzés trackback címe:

https://viclondonban.blog.hu/api/trackback/id/tr63163634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása