Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Viclondonban-süketeknek

Haragszom egy kicsit a kozmondasokra... Csak egy kicsit. Epp csak annyira amennyire kurvaanyazunk ha megbasz az aram. Nem az elektromossag nyult hozzank ovatlanul, mi voltunk azok...de akkor is. Epp igy mukodik ez az emberek es a kozmondasok viszonya. Meggondolatlan hasznalat eseten jol beledvag , aztan johet az anyazas. Legyunk konkretak. A podcast ( www.viclondonban.podomatic.com) 12.epizodjanal irtam par mocskos kis sort Amy Whinehouse halalaval viccelodve, mire jott a hulye puffogas hogy : Halottrol jot vagy semmit. Had ne ismeteljem az akkori vitat... maradjunk annyiban hogy a szolasmondasokat keretik atfontolni... (Hitlerrol jot vagy semmit?) Hatalmas cerkamrol viccelodve kaptam neha: Amelyik kutya ugat, az nem harap! ( Massz csak at a keritesen a habzo szajjal ugato harcikutyahoz!) A sor vegtelen... Tudom. Nem kozmondas a hibas. Engem is az vett ra a podcast mellett az irasra, hisz azt mondtam magamnak: "-A kezed is jarjon, ne csak a szad!"

Friss topikok

  • viclondonban: Orulok ha ertekeled... Ezeken a koszos senkihazikon nem kell szepiteni:-) (2011.08.09. 20:37) Londoni allatok

Nem volt iPhone? Na es?!

2011.08.21. 14:31 viclondonban

Mikor nem volt mobil, es valaki keresett a Nagyim vette fel a telot.... Ha nem voltam otthon, csak siman letette a mondat utan hogy: -Viktorka nincs itthon. Majd mikor hazaertem annyit mondott valaki keresett. Ki? Hat draga gyermekem arra en mar nem emlekszem. Es hagyott valami uzenetet? Hm. Na latod azt nem is kerdeztem....
Nem volt playstation. Igy lettem Ninja. Nem volt szintetizator/sampler/kevero... nem volt Markanera.... igy lett soltesz rezso platinalemezes..... A lemezkiadok monopoliumarol nem is beszelve.
Remek volt a feketefeher televizion nezni a szinpompas olimpiat Szöulbol.Tesoval probaltuk kitalalgatni a zaszlok szineit.

Jo volt a lego -foleg verekedni vele, vagy belelepni. Nehanyan le is nyeltek nehany kockat.
Nem volt valasztas, megnezhettuk ezerszer is ugyanazt a (joesetben)Magyar nepmeset, vagy ha nem volt szerencsenk jott valami cseszlovag borzalom. A csipos sampon, a habtengert varazsolo mosoport, a gyilkos orosz aftershafe-eket hagyjuk is.
Osszad csak meg a nyavogo uzenetet, en addig orulok hogy a gyermekemnek lesz valasztasa, a technikat okosan hasznalva elonyosebb-gazdagabb-biztonsagosabb eletet elhetek. (Tudod, babamonitor, skype, internetes repulojegyfoglalas..... Eljen a jovo!)

Kulonben pedig amiota van iPhone/Android vagy ilyesmi, mar vegre nem ulunk a szobaban a gep elott!
Bujocskazni meg mindig lehet.... Sosem az aram a hibas ha beledvag. Neked kell hasznalnod okosan az uj kutyuket. Menjunk hat a szabadba, de ha megtalalod a gyerek pornoujsagjait, akkor inkabb ne kiabald ki ezt neki az ablakon.

Az elektromos aram is tud OLNI, vagy MUKODTETNI! A technikai fejlodes ugy jo ahogy van. Azembereknek kellene kevesbe ostobanak lenni. Met ugye mit er az OKOStelefon ha a gazdaja hulye!?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://viclondonban.blog.hu/api/trackback/id/tr763168714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása